Allyawan feat. Glaciuz The Icy – Gangsta

En av de svenska rappare som det snackas mest om i undergroundkretsar är Allyawan. En 21-åring från Jönköping, numera Göteborg, som var aktiv i vårat audioforum under början av sin karriär men som på senare år har blommat ut till ett av de största löftena i landet.

Sedan 2005 års solomixtape Blu Duk Tales Vol. 1 har han synts tillsammans med flera namn från Sveriges hiphop-elit både på scen och på skiva. Utöver sin medverkan på Shu Bre Express (ett kollektiv som även består av bl.a. Ken, Alibi, Sam-E, Kaliffa, Million Stylez och Näääk) mixtape Shu Bre Express Vol.1 bör t.ex. gästinsatserna på Organismen & DJ Larges Versioner Vol.2, Flyphonics Mosaic och Ismens Inget Kan Bli Skönt Nog framhållas. På allt detta har han dessutom hyllats av veteraner som Promoe och Eye N’I samt varit fokusartist i både ”En kärleksattack på svensk hiphop!” på SR Metropol och ”Off Beat” på MTV.

För varje dag som går börjar nu uppföljaren till Blu Duk Tales Vol. 1 att närma sig. Häromveckan fick vi ta del av det första smakprovet Grind Or Die och idag har det blivit dags för ännu ett genom oss på Whoa. Veckans mp3, Gangsta, är nämligen exklusivt plockad direkt från kommande Blu Duk Tales Vol.2 (med planerad release runt jul). Låten gästas av Glaciuz The Icy från Same Blood Entertainment och är producerad av Kids On DMT. Lyssna nedan!

Direktlänk för nedladdning

Läs mer: