Stain – The Truth

Medan vissa artister väljer att spotta ur sig låtar på löpande band, finns det andra som väljer att arbeta på rakt motsatt sätt. Personer som istället väljer att hålla sig i bakgrunden, jobba hårt i det tysta och finslipa sin produkt i väntan på den dagen när tiden och tillfället känns rätt. En sådan artist är rapparen Stain.Stain - The Truth

Stain är en 20 årig kille från Helsingborg, som framför sin musik på engelska. Trots att han rappat ända sedan 2001, har han hittills låtit bli att släppa något konkret. Nu är inspelningen av albumet Young Mans Reflections dock påbörjad, vilken planeras att släppas tidigt 2009. Och redan idag bryts tystnaden, hos oss på Whoa.

Veckans mp3 The Truth är en exklusiv promolåt av vad som komma skall. Med sig på spåret har han DJ Connect från Elitefleet Crew, som lägger scratchen på refrängen. Produktionen den står Dison the Dice för.

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/stain-the_truth-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Stain på myspace: www.myspace.com/hiphopstain

Forumtråd: Veckans MP3: Stain – The Truth.

Läs mer: