Statistik för veckans mp3

I samband med att vi lanserade bloggen på Whoa så slutade statistiken för våra exklusiva mp3or att synas offentligt på startsidan. I väntan på ett bra alternativ där alla kan ta del av statistiken kommer vi därför att uppdatera er om de senaste sifforna med jämna mellanrum!

Statistik för ”Veckans mp3″:

En slutsats som snabbt går att dra ifrån dessa siffror är att de låtar som syns lite längre på startsidan också resulterar i fler downloads. Idag syns ”veckans mp3″-sektionen lite för otydligt vid de tillfällen som vi uppdaterar bloggen med annat. Detta är något vi kommer att försöka lösa den närmaste framtiden. Som det ser ut idag så klickar man på ”VECKANS MP3″, uppe i högra hörnet, om man vill komma åt låtarkivet.

En klar majoritet av de som har lyssnat igenom dessa låtar är från Sverige, men våra mp3or har även visat sig locka till sig folk från andra delar av världen. Bland dessa länder hittas bland annat: Norge, Finland, Frankrike, Tyskland, Spanien, USA, Kanada och Kina.

Vill du se din låt som veckans mp3 på Whoa? Maila i så fall in din sedan tidigare osläppta/ospridda låt till [email protected] tillsammans med info om dig och/eller din grupp, så hör vi av oss efter ett par dagar om vi är intresserade.

Forumtråd: Statistik för veckans mp3

Läs mer: