Video: Looptroop Rockers x TagsAndThrows – Universum

ltr2

Den som någon gång lyssnat på Looptroop Rockers vet att de tar varje chans de får att uttrycka sin kärlek för den urbana konstformen och att de själva målat en hel del när det begav sig.

Senaste videon från deras första skiva på svenska, hyllade Mitt hjärta är en bomb, är ett unikt samarbete med TagsAndThrows, ett svenskt projekt som samlar in och publicerar bilder på just tags och throw-ups från alla världens hörn. I videon syns några av Stockholms mest aktiva målare gå loss på en vägg till tonerna av graffitieposet Universum. Medverkande är Abyss, Alone, Atila, Cerg, Doper, Irok, Kaos, Klive, Slack och Triss.

Om du inte redan följer TagsAndThrows på Instagram så rekommenderar vi att du gör det nu på studs för att få din dagliga dos av cleana tags och välkomponerade throw-ups!

Relaterade länkar:
TagsAndThrows på Instagram
Looptroop Rockers på Facebook
Looptrooprockers.com

Forum: [Video] Looptroop Rockers x TagsAndThrows - Universum

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-09-03 11:47
Just nu hatar jag att jag sitter på jobbet, våra servrar är placerade i Tyskland och har inte de nödvändiga rättigheterna :(

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Looptroop Rockers x TagsAndThrows - Universum för att kommentera!