Guldgruvan: Gubb – Respekt EP (2000) & Mitt liv som hund (vol. 01-04) (2004)

Redan i augusti fanns en Guldgruvan klar och godkännande från Gubb att släppa hans skivor. Men tyvärr dröjde svaren på intervjufrågorna och nyligen lämnade Gabriel Åberg oss för andra sidan. Men hans musik lever vidare.

Respekt EPn var Gubbs första solosläpp efter hans musik via grupperna Da Brigade och 3 Ess. EPn innehåller tre solida tracks som alla är producerade av hans högra hand Kristus, även Pst/Q från MBMA gästar med en vers. Dessutom innehåller EPn instrumentalerna och acapellorna.

På hans andra solosläpp, albumet Mitt liv som hund (Vol. *01-†04)finns också låtarna från Respekt EPn med men också material från fyra års tid. Det är en skiva med få gäster där Tungtvann från Norge dyker upp samt att Mics of FuryRusty James som har producerat ett spår.

Även två videor spelades in från skivan:


Gubb – Hundliv


Gubb – Om änglar finns

Guldgruvan för svensk hiphop!

LADDA HEM ”GUBB – RESPEKT EP” GENOM ATT KLICKA HÄR
LADDA HEM ”GUBB – MITT LIV SOM HUND VOL. 01-04″ GENOM ATT KLICKA HÄR

Vill du släppa din musik eller annat material genom Guldgruvan?
Om du är intresserad av att släppa din äldre musik genom Guldgruvan eller vill tipsa om en release vi bör släppa, maila [email protected]. Samtliga releaser hittar du här: blog.whoa.nu/guldgruvan-arkivet

Forum: [Guldgruvan] Gubb – Respekt EP (2000) & Mitt liv som hund (vol. 01–04) (2004)

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-11-18 22:54
Respekt EPn innehåller 3 spår + instrumentaler, acapellor och scratch grejerna.
Inte 4 som det står i texten.
2012-11-18 23:12
Ja, det är vad som finns med i mappen. I det här fallet syftas mer på låtarna och inte spåren, men du har rätt, det var inte rättvist beskrivet. Vi ändrar så det står korrekt!
2012-11-21 19:46
Tackar jävligt mycket för detta! Finns övriga Gubb-släpp, förutom Psalm 23 och 3-ess grejerna, att tanka någonstans?
mfs
2012-11-22 13:59
Rossande: Inte gratis eller via Whoa tyvärr. Om du tänker på Brigade-släppen eller Illizits 2 mixtape.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Guldgruvan] Gubb – Respekt EP (2000) & Mitt liv som hund (vol. 01–04) (2004) för att kommentera!