Klister, spray och betong (Dokumentär, SR)

Bild från Gatukonst.se

Det ges mer och mer utrymme till graffiti i medierna och det tycker vi på Whoa är riktigt roligt! I måndags sände Sveriges Radio dokumentären Klister, spray och betong. Där får vi höra Olabos tankar bakom hyenorna på Stureplan, vi får följa med på graffitikollot Art of the Streets Camp och vi får även hänga med Hop Louie ”in action”.

Vill du veta mer om Olabo och hans verk så kan du leta dig in på Gatukonst.se som har gjort en intervju med honom som, även den, släpptes i måndags. Den 26 oktober är det sen dags för hans vernissage på HL Gallery. Utställningen heter Negativ Positiv och pågår till och med 22 november.

Länk till programmet på sverigesradio.se

Forum: Klister, spray och betong (Dokumentär, SR)

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-10-17 22:17
härlig dokumentär! :-)

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Klister, spray och betong (Dokumentär, SR) för att kommentera!