Whoa i SR Metropol 93,8

För drygt 4 månader sedan var Stuck och Oracle med i programmet En kärleksattack på svensk hiphop! och diskuterade Whoa och svensk hiphop med programledaren Ametist. I fredags var det dags igen när mfs var med över telefon direkt från Göteborg, för att hjälpa till och sammanfatta säsongen som gått.

En kärleksattack på svensk hiphop! sänds 15-17 varje fredag (programmet kommer att ta en paus över sommaren) och sätter alltid full fokus på svensk hiphop, med hjälp av musik, gäster och intervjuer.

För att lyssna på delen där mfs medverkar klickar du här (10 minuter in). Skulle länken strula så gå istället in på denna länk och välj ”15.30 – 16.00 fredag 13 jun 2008″. Om du vill lyssna på hela programmet så går du tillväga på samma sätt, men väljer ”15.00 – 15.30 fredag 13 jun 2008″.

Det gamla programmet med Stuck och Oracle finner du här!

Forumtråd: Whoa i SR Metropol 93,8 (igen)

Läs mer: