Exklusiv mp3: Simon Sez – Powetry + videopremiär

Det har blivit dags för en ny exklusiv mp3 här på Whoa! Denna gång från rapparen Simon Sez (från Uppsala) och producententduon Moonsplash (från Stockholm), som bjuder på nya låten – tillika singeln – Powetry. I samma veva passar vi även på och bjuder på den officiella premiären av den tillhörande musikvideon.

Låten som också går att hitta på Spotify och iTunes, är en av 26 hiphoplåtar från Moonsplash dubbelalbum Swagger Splash som släpps den 16:e augusti. Den engelskspråkiga skivan gästas av en mängd olika artister från USA, England, Kanada, Australien och Sverige. Några av de medverkande på releasen är bl.a. Craig G, Harry Shotta, J.Sands of Lone Catalysts, Maylay Sparks, Emilio Lopez och Trainspotters. Simon Sez, som i slutet av 2011 släppte sitt mixtape SB Original, finns även med på två ytterligare spår från Swagger Splash.

Så här säger Simon Sez själv om låten Powetry:

Powetry is a short for Powerful Poetry. The song, the brand, the life. The song is basically a metaphorically written track about not letting your emotions and inner demons drag you down. How to stay positive in a negative world and surrounding, even though it sometimes feels that you can’t handle it. Heartfelt and true. It’s powerful poetry. Powetry.

Klicka här för att ladda ned ”Powetry”
Klicka här för att streama låten

Relaterade länkar och information:
http://moonsplash.com/
http://www.facebook.com/moonsplashproductions

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/08/06/exklusiv-mp3-simon-sez-powetry-videopremiar/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Video] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Simon Sez - Powetry + videopremiär

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-06 12:26
2012-08-06 22:22
Tungt Simon

/ Dennis
2012-08-07 10:41
Sjukt nice!
2012-09-02 1:19
Kul att ni diggar killar!
2013-02-01 17:28
Moonsplash jobbar på nytt matrial med Simon Sez och om ni missat det så ligger "Moonsplash - Swagger Splash" ute på spotify. Där finns två ytterligare låtar med Simon Sez...

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Simon Sez - Powetry + videopremiär för att kommentera!