Exklusiv mp3: Giz Lee – Boom Bapenburg (Cuts by DJ East)

Det har blivit dags för en ny exklusiv mp3 från oss på Whoa och denna gång med producenten Giz Lee från Göteborg.

Låten är hämtad från det kommande albumet med samma namn, som kommer att vara en hyllning till Göteborgs hiphopscen. Utöver akter från Dirty Crowd kommer även kända lokala artister från västkuststaden att gästa över Giz Lees boom-bap-produktioner. Till sin hjälp har han även DJ East och DJ Kristus som lägger cuts på flera av spåren.

I väntan på Dirty Crowd Presents Boom Bapenburg, som förmodligen dyker upp i augusti, kan ni passa på och kolla in Dirty Crowd Mixtape Vol.3 ”The Mixtape” som släpptes just innan jul.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/02/13/exklusiv-mp3-giz-lee-boom-bapenburg-cuts-by-dj-east/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Relaterade länkar och information:
www.dirtycrowd.se

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Giz Lee - Boom Bapenburg (Cuts by DJ East)

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-13 21:56
bästa! ;)
2012-02-13 23:36
Här levereras det tunga saker minsann!
2012-02-16 16:48
Skäms på er som missar det här, inte varje dag real shit droppas i detta landet!!
2012-07-01 14:11
Vill tillägga att projektet kommer ta betydligt mer tid då jag startat om det ännu en gång, men så är det med allt...

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Giz Lee - Boom Bapenburg (Cuts by DJ East) för att kommentera!