Vinn biljetter till Streetstar 27-28 januari

Skandinaviens största streetdans-festival, Streetstar, är tillbaka! En helg fylld till bristningsgränsen med battles, shower och workshops i olika streetstilar samt helt galna efterfester med flera dansgolv, liveband, internationella DJs och svenska MCs. Förra året presenterades ett spektakulärt program med över 400 dansare från 20 olika länder. I år kommer över 700 (!) streetdansare … vad mer kan man säga än att förväntningarna är på topp!

Den 27-28 januari går festen av stapeln i Solnahallen i Stockholm, där huvudprogrammet är uppdelat i streetdans-tävlingar på två dagar. Första dagen ägnas åt uttagningar i Breaking och Juste Debout Scandinavia. Där tävlar dansarna i det som kallas stående dansstilar, det vill säga Hiphop, Popping, Locking och House. Vinnarna direktkvalificerar sig till finalen i Juste Debout i Paris, världsmästerskapen i streetdans. På festivalens andra dag, lördagen den 28 januari, arrangeras alla finaltävlingar.

Nu har du som är medlem på Whoa möjlighet att tävla om två biljetter till festivalen. Allt du behöver göra för att vinna biljett för dig och en vän är att maila till [email protected] och berätta vilken av dansarna i line-upen du ser fram emot mest att se och varför. Bästa “motiveringen” får två biljetter till Streetstar den 27-28 januari. Uppge din fullständiga adress, telefonnummer och användarnamn på Whoa. Vi vill ha ditt tävlingsbidrag innan 20.00 fredagen den 20 januari. Lycka till!

Relaterade länkar och information:
http://www.streetstar.se/
http://www.facebook.com/StreetStar.UrbanArts
http://www.youtube.com/user/streetstar

Forum: Vinn biljetter till Streetstar!

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Vinn biljetter till Streetstar! för att kommentera!