Exklusiv mp3: Planeten Sverige – Planeten Sverige

Veckans MP3 som koncept finns inte längre, men det betyder inte att vi tänker sluta bjuda på exklusiva låtar.

Idag har vi nöjet att presentera Planeten Sverige, en i dagsläget ganska hemlig konstellation rappare/musiker som består av mer eller mindre etablerade namn.

Första släppet från gruppen blir låten med samma namn, men redan i slutet av januari kan vi se fram emot en EP och spelningar kommer att bokas i samband med detta. Allt material är smutsigt akustiskt och mastrat av Sören Von Malmborg. Inspelat i en studio på Hissingen i Göteborg.

Vilka medlemmarna är? Det kommer att klarna med tiden…

Mycket nöje!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/01/05/exklusiv-mp3-planeten-sverige-planeten-sverige/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Exklusiv Whoa MP3] Planeten Sverige - Planeten Sverige

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Exklusiv Whoa MP3] Planeten Sverige - Planeten Sverige för att kommentera!