Kingsize feat. Jaqe, Allyawan, Sam-E, Ken Ring, Lilleman & Juan Havana – Andas Ut

Gruppen Kingsize består av Maki & Vigge samt sidekicken Richie Adams. Förra sommaren släppte man mixtapet Statlig Egendom genom Saarvi Records, och för inte länge sedan gavs ett andra mixtape ut vid namn En Fattig Mixtape För En Fattiglapp (finns tillgängliga som downloads på justdet.se).

Sedan en tid tillbaka är även debutalbumet under inspelning (med release runt årsskiftet) och redan nu kan medlemmarna lova att ett flertal spännande samarbeten med andra artister kommer att finnas med. Ett bra exempel på detta, är denna veckans mp3 , som inte bara är tagen från det kommande skivsläppet utan också gästas av en rad olika rappare.

Låten heter Andas Ut och är helt exklusiv. Refrängen körs av Juan Havana från Advance Patrol, Lilleman gästar på ett stick och på verserna dyker Jaqe, Allyawan, Sam-E och Ken Ring upp. Produktionen står Pancho för.

Direktlänk för download

Kingsize på myspace: www.myspace.com/kingsizemalme

Forumtråd: Veckans MP3: Kingsize – Andas Ut

Läs mer: