Sheisty Boy – A Dreamer

Sheisty Boy är en rappare från Sollentuna som kan vara ett nytt namn för många, men som faktiskt har varit en del av Sveriges hiphopscen sedan slutet av 1980-talet.

Under den senare delen av 1990-talet turnerade han med Ken och 165-crewet från Hässelby och har sedan dess samarbetat med bland annat Cake Boy, Jah Knight, Fre och Million Stylez. På senare tid har allt mer fokus hamnat på artisten, mycket tack vare den stora rotation som förstasingeln Go Sheisty lyckats få på Vibes 46 och SR Metropol.

Denna veckans mp3 är den nya singeln A Dreamer, från det kommande albumet med samma namn. Låten är producerad av Nordic Steel och är i vanlig ordning helt exklusiv för oss på Whoa.

Om du är intresserad att höra mer av/om Sheisty Boy så rekommenderas att du kollar in Ametists program ”En Kärleksattack På Svensk Hiphop” klockan 15 imorgon, alternativt besöker Berns i Stockholm framåt kvällen – där rapparen kommer att vara förband åt Rick Ross.

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/sheisty_boy-a_dreamer-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Sheisty Boy på myspace: www.myspace.com/shiestyboy

Forumtråd: Veckans MP3: Sheisty Boy – A Dreamer

Läs mer: