Funkenteller & the Deep Space 69 – All This Jelly feat. Mapei

Funkenteller & the Deep Space 69Pure P och Rick Skizzo i den Stockholmsbaserade duon Up Hygh imponerade på många under 2006 med debuten The Venus Album, en stabil platta som bjöd på flera tunga, gästande namn som t.ex. Little Brother, Planet Asia och ADL. Idag finns inte Up Hygh längre, men båda artisterna är fortsatt aktiva inom svensk hiphop med sina personliga projekt. Denna vecka lägger vi extra fokus på en utav dessa musiker.

Veckans mp3 kommer nämligen från Rick Skizzo, som numera kallar sig för Funkenteller & the Deep Space 69. Låten, All This Jelly, är tagen från hans kommande skiva 2012: a Funk Odyssey, vilken planeras att släppas någon gång under hösten. Artisten får här sällskap av Drums, som står för produktionen, och Mapei, som hjälper till och bidrar på den vokala biten.

Utöver soloalbumet jobbar Funkenteller & the Deep Space 69 dessutom på en del annat material, värt att lägga på minnet. Redan i juni kommer vi att få stifta bekantskap med online EPn Prelude to 2012, och därefter väntar också en mix-CD. Andra halvan av 2008 blir uppenbarligen funkigare än vad många kanske väntat sig!

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/funkenteller_and_the_deep_space_69-all_this_jelly_feat_mapei-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Funkenteller & the Deep Space 69 på myspace: www.myspace.com/therealdeepspace69

Forumtråd: Veckans MP3: Funkenteller & the Deep Space 69 – All This Jelly feat. Mapei

Läs mer: