Veckans Whoa-mp3a

Veckans whoa-mp3a är en av våra mest anrika traditioner, en tradition som med nya bloggen givits nya möjligheter. Vi är i nuläget Sveriges största hiphopsite och blir då i samma veva som öppnandet av bloggen även Sveriges största hiphopblogg. Därför är det så härligt att whoa kan fungera som en musikalisk onlineportal och sprida det som en majoritet av whoas besökare brinner för, nämligen hiphopmusik.

När vi nu lägger upp mp3or i bloggformatet på vår framsida har vi ytterliggare önskningar på hur det ska se ut. Precis som förut vill vi gärna ha en presentation av artisterna bakom låten men nu gärna med lite mer information än tidigare för att ge en helhet. Ytterliggare en sak som förändrats sedan förut är att vi nu gärna vill ha en tillhörande bild av den enkla anledning att det ser bättre ut. Dessutom måste låten sedan tidigare vara osläppt och ospridd, både för nerladdning och lyssning.

Så känner du att din musik förtjänar mer fokus och att den håller den höga standarden som whoa mp3orna gör så tveka inte att maila in ditt stycke till oss på direkten. Vi är precis som ni alltid i behov av bra ny musik!

Länk: Whoas mp3-arkiv

Mp3-mail: [email protected]

Läs mer: