Gogaku

Ansvarar särskilt för: Svensk hiphop, Utländsk hiphop, Webbsidor, Konsol & PC-spel

Gogaku på Whoa Community

- Hur länge har du varit varit administratör på Whoa?
- Runt 1.5 år.

- Varför är du administratör på Whoa?
Efter att ha hängt på sidan en längre tid så kände jag att jag lika gärna kunde hjälpa till att hålla forumen i bra skick. Så jag ansökte om att bli moderator och efter att ha tagit hand om runt fem forum under ett par år frågade Stuck om jag ville få lite mer ansvar och bli administratör, något jag gärna tog på mig. Det är kul att kunna hjälpa till att driva den sidan jag hänger på mest på internet. Dessutom så är ”Hey, vill du komma och kolla in mitt Admin-konto? Om du är snäll så kan du få banna någon” den bästa pick-up-linen jag provat.

- Vilken är din relation till hiphop?

Jag började lyssna på hiphop när jag var runt 10 år, jag kommer ihåg att jag fick Fugees – The Score i födelsedagspresent och efter det var jag hooked. Efter en del försök till en rap-karriär, i diverse grupper och solo, så upptäckte jag att det nog inte var för mig. Även om jag fortfarande rappar och beatboxar i princip varje dag i duschen, tyvärr är det oftast ingen annan där som kan höra mina feta skills…

- Vilka är dina favoritforum på Whoa?
Webbsidor
Konsol & PC-Spel
Datorer & Teknik
Svensk/Utländsk hiphop
Blandat

- Varför föredrar du Whoa framför andra forum/communities?

Stämningen är det som är mest unikt med Whoa, medlemmarna är överlag väldigt vettiga och har oftast något intressant att säga. Till skillnad från många andra forum där troll är normen och medelåldern är runt 14, vilket i många fall resulterar i MiNzT S4gT IrriTEraNde iNläGG.

- Hur tror du att du upplevs på nätet?, och är det en rättvis bild av ditt verkliga jag?
Jag tror att jag upplevs som ganska tillbakadragen och lite utav en ensamvarg. Det är inte en riktigt rättvis bild utav mitt verkliga jag, då jag gillar att vara runt folk i verkligheten och har många goda vänner. På internet kan man vara väldigt anonym och för mig blir ofta konversationer online ganska distanserade på grund utav det. Jag gillar att hänga på internet, och jag har en del online-vänner, men jag föredrar att skapa relationer med folk på riktigt gentemot över internet.

- Vilket är ditt bästa konsertminne?

Det måste nog vara Saian Supa Crew på kulturhuset i Stockholm, tror det va 2003 eller 2004. Energin dom har på scen är något jag aldrig hade sett tidigare eller upplevt efter den konserten. Jag förstod inte ett ord av vad dom sa, men det spelade ingen roll, musiken och scennärvaron talade för sig själva. Ett annat grymt konsertminne är The Beatnuts på Hultsfred 2002, det var en utav dom konserterna där jag kunde vartenda ord till varenda låt, vilket alltid gör en konsert sjukt värd.