Video: N.P Stylez – Där solen aldrig skiner

N.P. Stylez

N.P Stylez är en ung, talangfull grupp från Stockholm som är beredda att representera hiphopkulturen på allvar. Trion började ursprungligen som en duo 2011 efter att Brazka och C.M.W (Chileno Most Wanted) börjat studera produktion tillsammans på Fryshusets gymnasium i Stockholm. 2013 tillkom en ny medlem i Lord Sina, som tillsammans med C.M.W även är med i gruppen Identity. Musiken, som andas riktig 90-tals hiphop, spelas in i Vägen Uts musikstudio i Jordbro.

Idag släpptes deras debutvideo Där solen aldrig skiner, med tillhörande video producerad av I.B.O Production. En hungrig låt som lovar gott inför framtiden. Någon fler som känner inspirationen från Latin Kings?

Forum: [Video] N.P Stylez – Där solen aldrig skiner

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-12-22 12:33
Detta var riktigt tungt! Hoppas på att få höra mer av er!
2013-12-22 18:09
Hur tungt som helst, beatet är i den stil man saknat! 90s-feeling
2013-12-23 0:05
fan va skön 90tal känsla :)
2013-12-23 9:23
Kan bara hålla med tidigare inlägg , fet skit rakt av - Äkta hip hop när den är som bäst! Adelante y arriba!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] N.P Stylez – Där solen aldrig skiner för att kommentera!