Netplay: S. Holmberg – Nu ska vi bli…

S Holmberg - Nu ska vi bli...

Omslag av: Caroline Björk

Det har blivit dags för en ny exklusiv netplay på Whoa. Denna gång med S. Holmberg, som vi hörde senast på albumet Apollo 11 2012. Han berättar:

Jag är Kenny Barfighter och Sven Holmberg i samma person. Släppet ”Nu ska vi bli…” har dock sin utgångspunkt i någonting annat än verbala förnedringar. Det här är livet och verkligheten som bottnar i en längtan. Det är åldersnoja över att tvingas göra upp med den man har varit och den man har blivit. Jag förmodar att det också finns en underliggande ångest över att tvingas in i framtiden och att man inte kan kontrollera den fullt ut. Min längtan är kluven. Oavsett om du matades med silverskedar eller var tvungen att planka på tåget, blev vald sist på idrotten eller knullade dig genom högstadiet med 320 poäng, har det ingen betydelse nu. Jag är 24 år och världen är hänsynslös. Ingen bryr sig om du inte är redo, om du inte har valt riktning, vi är samma sits likväl. Det är nu vi ska bli.

Jag vill rikta ett särskilt tack till Porta som har producerat alla spår förutom ”Mitt i mitt rum” som är producerat av Simon Olsson. Porta har även mixat samtliga spår förutom ”xx0105″ Porta och jag har mastrat låtarna tillsammans. Vill även tacka Gaston för att han gick in och la lite skön, kvalitetsmärkt rap på ett av mina spår. Och sist men inte minst Caroline Björk för omslaget och bannern, sjyst.

Låtlista:
01. Tid 2
02. Porträtt med Gaston
03. Referensen
04. 365
05. Byn
06. Taxiresa
07. Mitt i mitt rum
08. xx0105

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2013/10/27/netplay-s-holmberg-nu-ska-vi-bli/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forum: [Whoa Netplay] S. Holmberg - Nu ska vi bli...

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Whoa Netplay] S. Holmberg - Nu ska vi bli... för att kommentera!