Blast försnack: Gustav Fasa & Sabotage

Blast pretalk

Jaha, så imorgon smäller det alltså. Jag vet inte exakt hur ni känner, men för min del pirrar det lite i magen. Första dagen av tvådagarsfestivalen Blast kör igång och vid den här tiden imorgon har jag sett battles mellan bland andra Pat Stay och Nils M Skillz, och är nog på god väg in i uppträdanden av så skilda artister som Bone Thugs N Harmony och den nya mystiska gruppen Öris + Vänner.

Två andra som ska battla imorgon är Gustav Fasa och Sabotage. Här är deras (något fåordiga) kommentarer:

Gustav Fasa:

Du möter Sabotage den första dagen. Vad har du för förväntningar på den matchen?
- Har inte så mycket förvätningar… Lär bli en helt okej match om Sabotage kommer med sitt bästa.

Vad ser du mest framemot på Blast?
- Svår fråga. Ingen aning faktiskt, det är så jävla mycket feta grejer som kommer gå ner. Kanske Mr Cool mot Henry, den är jävligt efterlängtad.

Vad är det roligaste med Sabotage?
- Det roligaste med sabotage är hans rap och att han alltid har någonting runt munnen, som en mjölkmustasch eller något liknande.

 

Sabotage:

Du möter Gustav Fasa den första dagen. Vad har du för förväntningar på den matchen?
- Har inga större förväntningar.

Vad ser du mest framemot på Blast?
-  Tråkigt nog så vet jag inte …

Vad är det roligaste med Gustav Fasa?
- Vad är inte roligt med Gustav Fasa?

 

Och med detta inlägg sätter vi punkt för ännu en battle-försnacks-vecka här på bloggen. Jag, Matias Rankinen, samt mina kollegor Pontus Gustavsson och Tom Samuelsson kommer dock vara på plats på Blast och ge er texter i efterhand om hur det var, och kanske också lite uppdateringar på Facebook under själva eventet. Ni som är på plats: kom gärna fram och snacka lite! Förhoppningsvis har vi också några Whoa-stickers att bjuda på. Ses i helgen!

 

Forum: [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare)

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-04-29 0:59
Om det nu var så att man inte skulle se vilka som kom så gjorde ni det nå fruktansvärt dåligt.
Om det nu inte var så så har ni battlarna här:

Dag ett:
Pat Stay vs Nils m skills
Sabotage vs Gustav fasa
grizzly/nån mot nåra ser fan inte (förmodligen 2v2)
Jeff (?) vs Ness Lee
R-man vs Pziclone

Dag två:
Mr cool vs Henry bowers
Pj vs Rone
Dirtbag Dan vs Jimmy pistol
Crome vs dizaster
Hyper vs Nicko mack


Lulz.
2013-04-29 1:58
Va? De har ju gått ut med all info för längesen...? Hade ju varit ganska dålig marknadsföring om man inte fick se vilka som deltar...
2013-04-29 2:25
Jag kan inte hjälpa att han har en dålig upplöst bild på evenemanget lol alla som har sett affischen vet vad som händer både dag 1 och dag 2. Man kan researcha detta också.
2013-04-29 2:32
Förövrigt till Burn kampanjen där man kan gå två dagar för 500kr har jag under 10 biljetter kvar. Burn Energy köpte loss biljetter av oss och bad oss sälja dem billigare så vissa som inte hade rås kunde ha råd nu istället dm mig om ni vill ha några av dem sista biljetterna sen gäkler bara babels 32 biljetter på hemsidan och då är eventet slutsålt.

Mvh
2013-04-29 7:15
jag tror ju inte dom har lagt cencur på affischen för att dölja något utan mer för att förstärka ordet försnack.
mfs
2013-04-29 10:30
Lol. Det är ju en blurrad bild så klart. Klart det är annonserat vilka som ska battla och att vi hade kunnat valt en högupplöst bild.
2013-04-29 16:13
Jag är inget vidare på bildbehandling, det erkänner jag rakt av, men min avsikt var inte att superduperhemlighålla en line-up som presenterades offentligt för ett halvår sen. Dizzy89 förstod vad jag var ute efter!
2013-04-29 16:58
måste missat att de fanns, haha
2013-04-29 22:53
Det blir bara en tag-team battle på Blast - men den verkar också väldigt spännande! Idag snackar Martin Zamora/Grizzly och O-Hund/Third Eye lite om mötet på Whoa-bloggen.
2013-04-30 16:04
vafan man ser ju inte ens vem som battlar på affischen
2013-05-01 16:18
Kunde tyvärr inte uppdatera denna tråd igår, men ett inlägg med Mr Cool och Henry Bowers postades iaf på bloggen!
2013-05-01 16:29
Är "jävligt jul" ett skrivfel? Lite svårt att veta, kul att Mr Cool va den som gav de mest givande och seriösa svaren av alla hittills, är ju inte riktigt hans image
2013-05-01 17:56
Det var ett stavfel, och är rätt pinsamt för mig då Henry Bowers själv har korrigerat det men jag i min tur har kopierat fel svar. Nu står det iaf "jävligt kul", så som det är meningen att det ska stå!
2013-05-01 22:55
Ikväll berättar Jimmy Pistol och Dirtbag Dan om sina tankar inför helgen! Klicka här!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Övrigt] Blast försnack (kortintervjuer med battlare) för att kommentera!