Låt oss presentera: Länkar, tips och sånt

Vi som arbetar med Whoa ser sidan som en viktig pusselbit för svensk hiphop och hiphopkulturen i sig. Varje vecka besöks vi av runt 40 000 personer, en majoritet med stort intresse för musik och kultur, men även folk som just blivit intresserade eller nyfikna på hiphop av olika anledningar. Många söker likasinnade, flera söker låtar och andra söker svar på frågor som dykt upp på vägen.

Whoa har ett ansvar som den ambassadör vi blivit efter över 12 år i gamet. Det var därför vi startade upp Guldgruvan, sektionen där vi pratat med artister och fått deras tillåtelse att släppa gamla, svårfunna och klassiska skivor i mp3-format för gratis nedladdning. Det är också därför vi nu bestämt oss för att sätta ihop en samling länkar som kan underlätta för dig som letar efter internetsidor om hiphop, vare sig syftet handlar om inköp av musik, kläder, cans och böcker, besök på evenemang och klubbar, viljan att hitta fler kanaler och forum att upptäcka ny musik på eller lära dig mer om hiphopkulturen.

Besök Länkar, tips och sånt genom att klicka här – och glöm inte att tipsa oss om länkar du saknar. Tillsammans gör vi så att svensk hiphop lever vidare!

Forum: Whoa presenterar: Länkar, tips och sånt

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Whoa presenterar: Länkar, tips och sånt för att kommentera!