Macklemore & Ryan Levis gästar Stockholm den 26 september

Den 29 september är det dags för duon Macklemore & Ryan Lewis för sitt första Sverigebesök. Deras arbete har fångat lyssnare över hela världen och de har sammanlagt över 20 miljoner views på YouTube med en växande lojal fan-skara som resultat. Trots ett tydligt eget sound kan man höra en imponerande variation av musikaliska influenser i deras musik.
Macklemore släppte 2005 Language of my world en uppskattad skiva som blev väl mottagen. Efter det stagnerade dock hans karriär medan han gled in i en värld av missbruk. Efter några år lyckades han bli nykter, mycket tack vare sitt nyfunna intresse av musik och sitt nya samarbete med Ryan Lewis som även agerar DJ vid alla live-spelningar. Tillsammans släppte de VS EP 2009 och följde upp den med VS Redux 2010 som nådde #7 på iTunes hiphoplista.
Lyssna på deras material på Spotify:
Facebook event:
Support: 
Som fan (Sexfemman & Nomad)
The Soul Lounge kommer att vara kvällens DJ’s.
Datum: 26 september 2012
Tid: 21:00 – 03:00
Pris: 250 kr.  
Åldersgräns 18 år. 
Köp dina biljetter på www.hamburgerbors.se! eller på WESC butikerna, Jakobsbergsgatan 6 & Kungsgatan 66, Stockholm.

Läs mer: