Yemi – Halvfärdig himmel (mixtape)

De roliga killarna i Basgränd Crew skrev vi om redan förra sommaren, och framför allt Penga’ Per är det väl få som har missat sen dess?

Senast ut med ett släpp från gänget är en kille vars flow är lika stadigt som hans frisyr: Yemi. Teasers i form av covern Jag hatar och den gammelskolade videon till låten Al Green gjorde att undertecknad blev rejält nyfiken på mixtapet Halvfärdig himmel, vilket efter en genomlyssning visade sig vara precis så ungt, originellt och retrodoftande som man hade kunnat hoppas.

Mixtapet, som är producerat av teamet Sum Comfort Food, kan laddas ner på denna mediafirelänk. Ett mail till Whoa-redaktionen avslöjar dessutom att släppet förväntas dyka upp på Spotify inom en månad.

Al Green (officiell video) av Yemi from sumcomfortfood on Vimeo.

 

Som vanligt kan man diskutera släppet i forumtråden nedan:

Forum: [Audio] Yemi - Halvfärdig himmel (mixtape)

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-08-15 17:42
yeeeeeeeeeeeeeah swag
2012-08-15 22:56
Måste bara säga att jag diggar omslaget som fan. Så mycket att jag var tvungen att tanka hem bara därför.

Mixtapet var ganska fett det med, beatsen väldigt feta. Han har en rätt så skön stil, aningen segt emellanåt kan man tycka men diggar hur avslappnat det låter.

Vibben är påtaglig
2012-08-15 23:02
Själva rappen lever i mina ögon inte upp till beatet, omslaget, moden och allt det där. Med det säger jag inte att det är dåligt. Men beatet och videon var verkligen fett!

Den screwade delen i refrängen fet det med!

Keep it up, dock! Ska bli intressant att följa
2012-08-16 13:34
video var jävlig fet alltså.... way above my expectations... jag ska faktiskt ta och kolla in mixtapet nu, det blir en intressant kille att följa indeed!
2012-08-24 1:15
Var lite skeptisk efter att ha tittat på videon. Ligger och lyssnar på mixtapet nu och är positivt överraskad. Sköna texter och feta beats. Påminner mig om Sexfemman på något vänster.

Bra skit i alla fall. Keep it up!
mfs
2012-08-27 12:48
Tycker mixtapet hade en del riktigt sköna delar. Och beatsen är riktigt grymma!
2012-08-28 13:00
Al Green beatet och refrängen är skitbra. Skitbra verkligen. Tyvär håller inte rappen riktigt måttet tycker jag (mest flowet som inte sitter riktigt), men det är nog bara en fråga om lite tid och övning.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Yemi - Halvfärdig himmel (mixtape) för att kommentera!