Video: Still Pee & Ru – Aôrti

I oktober 2011 släppte PeeWee och Thomas Rusiak det efterlängtade, självbetitlade albumet Still Pee & Ru och har sedan dess dykt upp här på Whoa-bloggen i flera sammanhang. Bland annat i form av en hyllning i Whoa rekommenderar och i en trilogi med avsnitt i populära Whoa-TV.

Idag hade gruppens nya video till singeln Aôrti premiär på DN.se, och sedan någon timma tillbaka finns den nu även på youtube. Inspelad tillsammans med jazzmusikern Nils Janson, som även har synts live med veteranerna under senare tid.

Passa även på och kolla in Whoa-TV-avsnitten med killarna här nedan.

Forum: [Video] Still Pee & Ru – Aôrti

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-04-13 19:47
feeeet

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Still Pee & Ru – Aôrti för att kommentera!