Enter Hip Hop Culture

I kväll, 2 mars, är det dags för Enter Hip Hop culture i Jönköping. Kvällen arrangeras i KFUM ungdomens hus och är inriktad på hiphopens 4 element (DJ, MC, dans och graffiti). Det kommer att bjudas på uppträdanden av bland annat Chicas crew, Sweet Motion crew, Adam Kanyama, Deli Basis, Richochet, Rebels in Motion m.fl. Det kommer även rappare, streetdance och breakdance crews ifrån Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Värnamo och Jönköping.

Det kommer även att bjudas på en hel del graffiti och det står Graffiti saved my life + vänner ifrån både Stockholm och Malmö för. Målarna från Stockholm och Malmö kommer att göra en fet produktion på en 10m lång vägg utomhus, två smålandsmålare kommer att köra på uppspänd plastfilm (cellograff) och en målare kommer att bygga upp en målning under kvällen med spray och akryl på en stor canvas.

Kvällen är gratis, + alkohol och drogfri.

Eventet på facebook: https://www.facebook.com/events/250371245042502/

Forum: Enter Hip Hop Culture

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-03-07 1:05
2012-03-07 8:25
Nice.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Enter Hip Hop Culture för att kommentera!