Vinn biljetter till svensk hiphop på Södra teatern

1 april ställer sig Houman Sebghati på scen på Södra Teaterns Kägelbanan till förmån för kampen mot svensk vapenexport i samarbete med Galagowear och Svenska Freds. I samband med spelning lottar vi på Whoa ut 6 biljetter till 3 personer.

Det enda du behöver svara på för att få 2 biljetter är: Houmans skiva Alkemisten släpptes förra året för gratis nedladdning, men på vilken sida?

Allt du behöver göra är att maila in svaret på frågan här under innan måndag 28 mars klockan 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

INFO:

Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen är en förening för människor som är övertygade om att konflikter kan lösas utan våld och att krig kan förebyggas genom samarbete, ekonomiska medel och diplomati. De arbetar för hållbar fred genom att sprida kunskap, bilda opini…on och påverka politiker.

Spelningen är även en markering från artistens sida som har släppt skivor sedan 1999. Den nya plattan Alkemisten innehåller debuten ”Tankarnas Gränder” som finns nymastrad på Alkemisten som bonus-CD. Med sig på scen har Houman slagverkaren Omar Joof, DJ Lastword och rapparen Finess. Som special support finner vi en hel line-up av svenska hiphopartister:

* Sidewalk. En liveakt i världsklass. Aktuell med mini-EP:n ”Wonderland sessions”.
* Rapper Ted. Just nu singelaktuell med Nöjesguidens favoritlåt ”Din mamma”.
* Eboi. Adam Tenstas lojala vapendragare som just nu kör sitt eget race stenhårt.
* Finess. Ny talang från Hässelby som snart släpper sin debutmixtape
* Carlito P3 Guld vinnare i kategorin hiphop/soul.

Bakom skivspelarna finner vi DJ Ashman!

Plats: Kägelbanan
Tid: 1 april 20.00-01.00
Entré: 100 kr
Ålder: 20 år

För biljetter: http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Houman-Sebghati-

Forumtråd: 1/4 Konsert / Houman Sebghati (med Sidewalk, Eboi, Carlito m.fl.)

Läs mer: