George Kaplan (Trainspotters) feat. That Dude Prince – Cruisin’ (prod. Chefen)

Random Bastards 6XEfter en blöt kväll i Umeå under Trainspotters höstturné hookade Random Bastards-gänget upp med That Dude Prince efter sin spelning med Addeboy vs. Cliff, for till studion och magi uppstod. Veckans mp3, Cruisin’, är resultatet.

Chefen – känd från otaliga scratchrefränger (Kaanquest – The Anthem + remix, Trainspotters – Skitsnack Rap, Whoa-TV introt m.m.) och som kan ses överallt i Sverige på olika klubbar och arrangemang (bl.a. Random Bastards egen klubb Goodfellas) – visar här att han även är en vass producent.

George Kaplan a.k.a. Dope DOC a.k.a. ”Two Puff Pass” a.k.a. Jolly G. Junior a.k.a. Raat Himself a.k.a. ”Den bängare delen av Trainspotters” (som har setts lite överallt på sistone, t.ex. Whoa TV, Random Bastards TV, My Best Friend Is My Grind) lägger verserna medan That Dude Prince (som var med på Trainspotters & Eboi’s låt Navigate), visar hur det ska sjungas över beats genom att leverera sång i klassen runt John Legend och D’Angelo.

Låten är tagen från Random Bastards kommande skateboard- och snowboardfilm 6X som släpps för gratis nedladdning via randombastards.com, method.tv, transition.se m.fl. klockan 12:00 på Annandagen. Världspremiären är i Umeå på Goodfellas på Juldagen. På Annandagen bär det vidare mot Luleå och Tigerboys klubb, och den 30 december på Högfjällshotellet i Hemavan där även Trainspotters spelar live med band.

2010 ser lovande ut för Random Bastards, Kap och hela Trainspotters!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/12/24/george-kaplan-feat-that-dude-prince-cruisin-prod-chefen/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
Ladda hem Trainspotters mixtape The Grip Tape (mixat av Chefen) här!
www.trainspotters.se
www.randombastards.com
www.thegoodfellas.se

Forumtråd: [Veckans MP3] George Kaplan (Trainspotters) feat. That Dude Prince – Cruisin’ (prod. Chefen)

Läs mer: