Cedd & Jeff feat. Ison – Tick tack

Cedd & Jeff

Stockholmsduon Cedd & Jeff fick sitt genombrott när de medverkade samt spelade in en del av filmmusiken till dokumentärfilmen Mio som premiärvisades på bio i augusti 2008. I samband med inspelningen av filmen gjordes även en musikvideo till låten Fast i vår trakt som senare kom att bli väldigt omtyckt precis som dokumentären.

Barndomsvännerna, som är signade till Max Peezays skivbolag Devrim, släppte sitt första mixtape i april tidigare i år och har sedan dess kombinerat sina jobb med musiken. Såväl ett nytt mixtape som ett debutalbum finns i planerna, men det är ännu för tidigt att snacka några datum. I väntan på nästa skivsläpp kommer därför ett antal gratislåtar att dyka upp på nätet, med start idag här på Whoa!

Veckans mp3 är en sedan tidigare osläppt låt med Cedd & Jeff, där man samarbetat med Ison från Ison & Fille. Jeansbjörn och Alex Thunder har producerat.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/10/08/cedd-och-jeff-feat-ison-tick-tack/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/ceddjeff (där du bl.a. kan ladda hem deras mixtape Fast i vår trakt)

Forumtråd: [Veckans MP3] Cedd & Jeff feat. Ison – Tick tack

Läs mer: