Glöm inte bort att rösta på ”The MC”!

The MC 2009Den 12 juni hade Ametist säsongavslutning på sitt program ”En kärleksattack på svensk hiphop. Fokus i denna sändning låg på inslaget ”The MC” där mindre etablerade rappare fått en stund i rampljuset för att visa vad de går för. I samarbete med Whoa startades därefter en omröstning där just du har möjligheten att påverka hur denna tävling skall sluta. Vinnaren kommer att tillsammans med förra årets vinnare bli veckans fokusgäst någon gång under nästa säsong. Där får personerna ifråga ett helt program tillägnat sig och får där spela upp sin musik samt uppträda live i programmet.

Över tusen personer har redan röstat på sin favoritrappare, är du en av dem? Om inte så är det fortfarande inte för sent att göra sin röst hörd. Deadlinen för röstningen är om drygt fyra dagar, närmare bestämt på torsdagnatt 00.00! Vad väntar du på? Ta chansen och rösta på den du gillar bäst! På fredag presenteras vinnaren!

När du bestämt dig vilken din favorit är, KLICKA HÄR för att komma till omröstningen! (om du inte redan ser den nedan)

[poll id="5"]

Forumtrådar:
The MC 2009 – Vem blir det?
[Whoa-TV! Avsnitt #7]: Ametist säsongsavslutning: Lilla Al Fadji, The MC omröstning, Mackan från Fattaru samt Rigo & Tito

Läs mer: