Videopremiär: Carlito ft. Aki & Jacco – Babylon brinner

Videopremiär: Carlito ft. Aki & Jacco - Babylon brinnerFör bara några veckor sedan kunde ni i ett avsnitt av Whoa-TV stiga in bakom kulisserna på videoinspelningen av Ayla-medlemmen Carlitos nya låt Babylon brinner. Låten som gästas av Aki & Jacco från Labyrint är producerad av Masse och videon är regisserad av Duncan Mukada. Mukada har tidigare regisserat bland annat Porten med Mohammed Ali samt Carlitos förra video D sån där.

Videon är nu klar och vi är stolta över att få presentera den för er;

Exklusivt bjuder vi även på premiären av låten som mp3, ladda ner den här!

LADDA HEM LÅTEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Forumtråd: Videopremiär: Carlito ft. Aki & Jacco – Babylon brinner

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/13/videopremiar-carlito-ft-aki-och-jacco-babylon-brinner. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Läs mer: