Hiphopläger för tjejer i Uppsala!

Hiphopläger i Uppsala

Peshi, Yarah Bravo, Remedeeh, Heli, Emilia Tarland, MC Tia, Cleo, Fröken B … namn på tjejer som alla förgyller den svenska hiphopscenen med sin närvaro, men det behövs fler!

Hiphopfabriken i samarbete med Studiefrämjandet och Uppsala Kommun har nu tagit ett grymt initiativ i Hiphop camp 09. Ett musikläger av tjejer för tjejer i alla åldrar, som pågår mellan den 15-17 maj. Är du hiphopintresserad tjej och bor i (eller i närheten av) Uppsala så är alltså detta garanterat något för dig. Ta chansen!

Pressmeddelandet fortsätter:

Lär dig att rappa, göra beats, stå på scen, spela in och häng med andra hiphopintresserade tjejer. Lägret avslutas med att deltagarna håller en konsert och visar upp vad de lärt sig.

Lägret går hand i hand med You Skate Girl’s tjejskateläger. Vi kommer att äta, sova och ha kvällsaktiviteter ihop med deltagarna från skatelägret. Vill du vara med på skatelägret gå in på www.youskategirl.com för mer info.

Anmälan
Sista anmälningsdagen är onsdagen den 13 maj. Skriv namn, adress, personnummer, specialkost och eventuella allergier. Skriv även om du har tidigare erfarenheter. Anmälan är bindande och kommer att faktureras. Skicka din anmälning till [email protected] Vid frågor ring Kattis 073 52 56 117.

Forumtråd: Tjejer kolla hit! Hiphopläger i Uppsala!

Läs mer: