eLDhee – Sometimes

I början av sin karriär var eLDhee en del av den engelskpråkiga duon Illuminati, tillsammans med Anton K. Framtiden spåddes ljus och man vann bland annat Göteborgs största musiktävling Göteborgstalangen, men efter ett tag splittrades gruppen. De två rapparna gick åt varsitt håll, där Anton K fortsatte på svenska (och återfinns idag i gruppen Grand Prix) medan eLDhee valde att endast köra engelska och solo.

Sedan dess har eLDhee mest jobbat hårt i det tysta, men även synts i större sammanhang som på en av Eller?!-remixerna som släpptes gratis genom Petters hemsida förra året. I februari 2008 släpptes så också soloalbumet 1Love, som dock enbart trycktes upp i en begräsad upplaga. På skivan hittas gäster som Allyawan, Glaciuz, Royal och Delirious, men även veckans mp3a Sometimes. En självproducerad låt, där artisten visar att han definitivt är något att räkna med.

Myspace: http://www.myspace.com/eldhee

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/eldhee-sometimes-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Forumtråd: Veckans MP3: eLDhee – Sometimes

Läs mer: